Tuesday, April 05, 2011

Berhenti kerja..??

Assalammualaikum

amacam mood korang pagi ni, happy ke? atau ke laut..aku ader sedikit syahdu beb..kenapa plak aku syahdu pagi-pagi buta ni? 

mana taknya, member yg dok keje ngan aku selama seploh tahun berkhidmat sama-sama. tetiba aku dpt tau dia dah antar surat resign..kehceewaa la skit kan..walaupon dia tak encem, pastu kuat pentingkan diri sendiri, belagak pandai(mmg pandai pon)..dan memacam yg negatif dan positif laaa

alih-alih..sedey la pulak aku bila member zaman2 bujang nak berenti keje..reason dia pon aku mcm tak leh nk accept sebenarnya..tapi dah dia tak moo keje sini lagik, takkan aku nk pakse2 kan...

bagik aku..all the best untuk karier dia, moga dia happy bila dh bekerja di dunia luar sana, maklumlah lepas graduate, dia terus keje kat company ni sama mcm aku..dari rambut dia banyak smapailah dah  licin..kihkihkih(botak ler)

gud luck beb..sayonara...sob...sob

p/s : azam tahun ni nk, aku nk carik keje lain jugak..erkkk..rasa2 tercapai ker? dah soploh tahun azam yg sama..huhu




4 comments:

Wan Hafisah Collection's said...

Syabas kalu ko nak berenti. Hidup perlukan perubahan beb!!

anyway, thanks sll singgah k.

")

aTy _faRed~ said...

mungkin rezki die kat situ hanye setakat tu...:) dokan jer lar untuk nyer...
ai selalu rase nak berenti kerje hari2..!! hahaha

Zaidah said...

azam mesti ade pastu baru usaha...dapat tak dapat lain citer...yang penting mohon n mohon...

Em's Family said...

insyaAllah, kene percaye pade rezeki..