Friday, April 08, 2011

Tiket Wayang Free utk tengok Filem CUN

Assalammualaikum

hari tu dapat tiket wayang Free kan, jadiknya sebagai anak melayu yg sejati makan belacan dan budu kkihkihkih....aku nak habaq mai, yg aku dgn encik ady nk berdating tengok wayang citer CUN kat pawagam..sekali sekala tgk citer melayu tak salah kan? hehe


Aku dgn Encik Ady ni, kawen dh lama..berapa lama? hehe..biarkan kami ajer yg tahu..karang kalau ramai yg tahu, tak best la kan..tak suprise..

saja jer nk meromantikkan diri dgn encik somi..sekali-sekali bergumbira..dgn tersayang tak salah kan


kalau nak tengok MAYA karin naik kerbau?? jomlah ke panggung wayang.. bila la akku pulak nk merasa naik kerbau..hehe..maunya lemas kerbau tu kene himpap dgn aku yg oberdoss..kihkihkih

P/s : esok cuti ..mau pegi mana wey


8 comments:

Jamiel said...

Tak salah pun..
Bertuah badan dapat tiket free..

b a m b a m ' s said...

sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! ahhahaha.. nak tgk CUN jugak dis week! dpt tix free jugak..ekkeke..

oh abg remyyyyy~ =*

Bionic women said...

wahh...selamat beromantik..hehe

maszmadi said...

hm, teringan nak pi tengok wayang ngan hubby macam mase bercinta dulu.. tapi bila pikirkan lil Aisha.. trus x jadi, sape nak jaga dia waktu kami tgok wayang nanti.. huhu

Nana said...

cite ni mcm bez je
tgk thriller dia menarik

syanasaid said...

nnt buat review cerita ni ek
kalo best aku ikut jejak ko tgk cerita ni :-)

kak long said...

pun dapat 2 tiket free...
pikir 2-3 kali nk pergi...

kak ina kl said...

nak tunggu kat astro first keluar baru gi tonton..



bagi pendapat akak..kalau ada anak kecik janganlah ke bandung..tak sesuai..

akak lagi suka gi tempat yang tenang dan tempat makan yang best-best