Thursday, April 07, 2011

Makan lagi di Thai Base Sri Damansara

Assalammualaikum

Malam tadi, aku dgn encek Ady pi makan lagi kat Thai base...erkkk..alhamdulillah sangat - sangat berpuas hati, sebab makanan kat sini memang tak mengecewakan langsung, lagi-lagi menu Butter Prawn yg masyuk..memang kalau dh makan sekali, kompom nak lagik dan lagik

jom la tengok menu semalam..boleh ajer kalau takat nak makan sebulan sekali dgn member opis kat tmpt yg mahal skit, yelah kan, penat bekerja..berbaloi jugak utk di nikmati..

sesi melihat menu, seblm order


hah..aku nk order yg ni..macam best je
Pineapple de Q ball Jelly
huh..panjanng benor namanya


ni la restoren tu..kalau nk singgah sila call tau
location sri damansara


ni air encik Ady, honeydew..
amik ko gelas besor ya amat


nilah..aku punya 
Pineapple de Q ball Jelly
sedaaaaapppp sangat harga RM5.20


macam biasa
siakap sweets and sour


butter prawn
marveloss


ayam masak lemon yg moist

dan beberapa lagi menu seperti
sotong masak butter dan
tofu chicken..apetah..hehe


Total keseluruhan makan 8 org RM 137.50
not bad lah kan

last sekali..
ni lah mukee org yg tengah menyesal lepas mentedarah makanan yg ada tanpa segan silu.
.dan tetiba 
baru perasan yg tuan punya badan tgah diet ler..kihkihkih
layannnn jelah


7 comments:

aTy _faRed~ said...

naper lar time2 ai pose ni banyak pulak gambar makanan dihidangkan...!! hihi.. rase macam nak g bukak pose kat sane ar petang ni... dulu pernah pergi sekali.. memang not bad...:)

Nana said...

masyalah
terlior weh
siakap tu
peberet tu

Eyriqazz said...

nyam2..pernah try masa maxis om nom nom..memang sedap.....

dijemput Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

SyaNa said...

hahaa..da sedap2 mkn br sedar diet ek
hahaa

sall said...

Bestnya, Tuan Hj belanja ke weyyyy...

Adyshariz said...

aty..sabar tau..hehe..kuatkan iman..kihkihkih

nana..jmput makan wey

syana..nafsu makan mmg payah nk sekat

sall..bayor sendirik2 jer

cikpuanhady said...

waaa..sodapnyerr..dah terliur ni..nanti nak balik malaysia nanti, nak try lah.. area mana ek, ada alamat & no tepon? ekeke..

dah klik hb..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire