Monday, April 04, 2011

Budak tadika main gitar - tangkap nangis aku tengok

Assalammualaikum

hari tu singgah ke belog NI.. jalan - jalan sambil BW lah kan..tetiba terbacalah entri kat belog dia, siap ader vedio lagik..huhu.. bila aku play jer video tuu..adusssss...tangkap nangis beb..aku yg dh umor 3rd series ni pon, jgnkan gitar..nak pukul kompang pon sumbang...

korang layankan ajerlah video ni..kalau ader yg nangis gak...hehe..kita sekawan la beb


kredit tuk belog http://www.akmarwati.com

P/s : penah main kompang org kawen, last2 kene pecat, sebab aku mmg fail soh main alat muzik ikut rentak..hehe

3 comments:

Wan Hafisah Collection's said...

tengok je beb, tak mampu nak buka video sbb pc i xleh buka:)

Nia said...

alala,..tomeinya diaorg tu..

cikpuanhady said...

waaa..so cute dan so terer esp budak gal kt tengah tu..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire