Friday, April 08, 2011

Budak Miera Liyana ni memang tak serik - serik apa?

Assalammualaikum

sangat menyampah dan meluat dgn perangai budak ni, umor baru jer 18 tahun..org dok sibuk nak masuk U...dia pulak sibuk nak tayang body kat org ramai..menyampah tahap maximum hokay..

Gambar hari tu KLIK SINI

hari tu, tunjuk badan celah depan, skrg tunjuk pulang tang belakang..bang**** punya budah, ISLAM hanya dibibir saja.. aku just nk bagitau, insaflah wahai adik miera, awak tak pakaian seksi melampau ..kalau tak seksi pon, awak  masih cantek lagi..tolong la..menyampah dgn dunia artis skrg ni, penuh dgn manusia hipokrit yg terlampau- lampau..


P/s : nak lawan ratu kontroversi agaknye....seyes malas nk layan drama melayu yg kekdang tu..asyik2 nk tunjuk gambo disko/pub dan maksiat..Ya!Allah..jauhkanlah bumi Malaysia ni dari bencana..KAU berikanlah kesedaran kepada kami, dan bukakan pintu taubat di hati kami...amin


15 comments:

MRS. K said...

kalau die belakon jadi budak baik jek.. budak nerd.. huhu

[-suziey-] said...

aiyak..adeiiii..nk slhkan didikan mak pak ke kalu camni ek..haihhhh..

mummy_ayu said...

tak abis2 miera nie..dia saja nak cari kontrovesi kot..nak cepat glamour...

Black_roses92 said...

hurmm..betul2. setuju sangat. Takut je Malaysia ni kang kena timpa benda buruk. Nauzubillah.. huhu.. Walaupun negara islam, kilang arak tetap ada. penjualan arak, satu benda yg biasa je kat pasaraya. huhu.. dah la malaysia ni kecil je.. huhu

kuntumz said...

bdk ni mmg pun mengong...ms pakai baju yg nmpak tetek dia tu boleh dia ckp ngan wartawan alah, nmpak sikit jer pun....
mmg tak reti malu sggh !!!

zahidah dihaz said...

tak insaf2 lagi ke?


New Entry: Eklusif | Temubual Usop Welca dan Hot.fm

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tatau nak kate ape dahhh

Lin Azlina said...

seksi lagi????ish ish....

Nana said...

TAK LAWA tu sebab dia nak seksi hehe
cer tgk lisa surihani sopan je

deqlis said...

isshh tak abis2x...nie tak tahu malu nie...nk glamour cepat...

jgn cepat jatuh dah lerr...

pakai sopan2x cam wardina, Yuna pun leh glamour apa?? pelik2x..hati orang kan???

shedameor said...

artis tak sedar diri, inilah jadinya. budak2 baru nak mengenal dunia. mintak simpang malaikat 44 laa.

Nad @ MamaZakwan said...

cam biasa miera berkata : ala, nampak SIKIT jek..

apa nak jadik la..huhu!

Miza Yusof said...

tak habis-habis lagi dia ni. haih! junior kontroversi :)

Wan Hafisah Collection's said...

baik telanjangkan je budak tu. sama je mcm tak pki baju!

cikpuanhady said...

ha'ah, tak faham-faham jugak..tak serik-serik jugak..

dah klik hb..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire