Tuesday, December 14, 2010

Bercanda di Templer Park, Rawang



Salam

Hari minggu lepas, kami anak beranak takde aktiviti bersosial ...ngeh3xjadi last minute diskus, kami pon pegilah ke templer park rawang.. actuatly, dari rumah nk kesini dekat jer, lebih kurang 20 minit dan cuaca alhamdulillah pagi jer hujan kejap pastu redup la sangat..

kalau korang nk tau, ni la tempat aku dulu...ngeh3x , lepas abis SPM kat sinilah aku selalu merehatkan minda dan diri...aku suka mandi ayer terjun, main lompat - lompat, member semua sporting jer..(tapi sayang picture mandi air terjun tak banyak)..kalau tak boleh tunjuk kat korang..dulu ada gak ajak pakwe dtg sini, tapi dh nama pon pakwe, otak kuning dorang mesti ajak beromen...ngeh3x.. tapi bila tgk aku mandi air terjun bagai nak rak, tak hingat nak solat..ngeh3x (mampus kalau mak aku tau), terus bekas2 pakwe aku mintak class..hehehe.. ada aku kesah, aku dgn member semua mmg tak heran dgn pakwe - pakwe yg otak kuning, kitaorang bukan minah rempit, pegi mana2 naik bas jer..sampai la abis belajor..


oklah,, jom layan picture kami sekeluarga..

Aku n hariz.. sebenarnya dia dh nak tidur time ni
tapi bila nmpk air, terus dia ckp kolam..kolam..hehe sabo jela


cuaca..best
redup n nyaman jer



tak sabo..sabo dah budak ni
kolam...kolammm di jeritnya




bila dah dapat kolam
tak hingat dah bende lain,
samalah yg besor tu..ngeh3x




macam - macam aksi yg dibuatnya



bila dah lapar, aku panggil naik
pastu makan time la..
itupun mulut dok membebel kolam...kolam



sempat posing lagi tu




lama dah sebenarnya tak pegi sini, tak tau lah nape, padahal bukan jauh sangat pon dengan rumah, mungkin faktor MALAS tuu banyak sangat menguasai diri, ngeh3x
kalau dah malas semua bende tak rajin...

p/s : sekarang nk masuk kene bayar, sorang singgit dan parking RM2..emm, dulu2 free je





7 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah, bestnye..dah lame kite sedamily tak pg mandi sungai..nyaman aje..

AshAnas said...

rumah baru kami dkt je ngn tmpt ni. ingat bila blk sana krismas ni nak gi jugak lah...

Iela Fazielah said...

mcm ila dulu la.. suka gi sini ms budak dulu form 3 - 5.... naik bas gak.. miss that moment... bestkan mandi air terjun

mummy_ayu said...

bestnye mandi air terjun..time cuaca panas2 nie...sejuk badan....best!!

Adyshariz said...

rina..sronok main air

anas..wah! bolelah calling2

ila..hehe, tau dah..kalau bdk sentul mmg suka pot sini

mummy ayu...budak2 la best..tak ingat mandi sungai..suka aje

Nia said...

dah lama berangan nak pegi templer park ni..tapi tak kesampaian..huhu..

p/s: sori ye, saya silap nama, panggil najwwa pulak..malu nih..huhu

[-suziey-] said...

aaa baru tau tpt ni..hmm besela bila pengunjung dh makin ramai mula la amik kesempatan sume nk caj..nk kata bersih xjgk..haih

Story of me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...