Tuesday, December 14, 2010

Contest Pelawat Bertuah Adyshariz


Salam

Sempena hari jadi tuan punya blog pada 22 december ni
dengan rasa suka hati
tuan punya blog nak bagi hadiah kepada pelawat yg bertuah

kalau anda nak jadi yang bertuah..
rajin - rajinlah singgah blog picisan ni dan
sila lah "tangkap" no ini
018158
018208
018258
018308
018358

PRINT SCREEN NOMBOR tersebut dan
Buat entri untuk memberitahu anda adalah si berTUAH itu
kemudian
Emailkan ke najwwa@gmail.com
untuk tujuan pengesahan

HADIAH !!
semua pemenang akan menerima
sebuah DIARY ISLAMIC untuk tahun 2011


contoh print screen adalah seperti berikut:-

Nombor setakat pada hari ni adalah seperti di atas..

okay semua
jangan lupa inform kalau dah "tangkap" no ni ya..
InsyaAllah, mungkin diary itu adalah milik ANDA

PERHATIAN..
satu hadiah untuk seorang pemenang sahaja
maknanya kalau ko dah dpt tangkap satu nombor,
bagilah peluang kat orang lain pulak dak..

tarikh tutup contest sehingga no yg terakhir di rembat..

15 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

wah, menarik..nak cube nasib gak ni..mintak² ade rezeki..

ibuayahdamia said...

woww...best ni..tapi nak captured no2 tu..harus jadi burung hantu tunggu no tu ni..ekekke

Adyshariz said...

rina..usaha tangga ke hadiah..ngeh3x

nana..burung antu takpe..jgn jadi antuuu..aku lari wey

SyUhAdA said...

wah..
besnye..

syu nak join..
hehe~

eT said...

ala...baru 018103...ngeeee

TEKA & MENANG

mama rifQy said...

waa..inetresting la kak sha! nak tunggu la no hit!!

SyUhAdA said...

slm...
syu dah bjaya capture 1st no..
dah send emel dan wat n3.
thanks..
tp n3 tu autopublish kul 11 nnti~

Fana Flora said...

salam. saya dah hntar emel dan buat entry untuk no 018208. terima kasih. ;D

my entry

Nia said...

uii,..ni yg rasa nak berkampung kat sini ni,.tunggu nombor..hehe..

nurezzat said...

yeay! ezzat berjaya captured no 018258...

nurezzat said...

ezzat sudah buat entry di

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/contest-pelawat-bertuah-adyshariz.html

Wanie Anina said...

salam...
wanie pun da berjaya capture 018308

http://missadeqwanie.blogspot.com/2010/12/018308.html

azieda razak said...

alaa...
da terlepas sume no...
:(

athirah said...

akak... napa x gtau bt contest... huhuhuh... br pasan contest ni ada... huaaaaaaaaa ;(

KAKAKSHOP said...

alamak lambat pulak tahu ada contest ni. xpela next time jer

ni akak pun ade wat contest gak hihihihi

http://catalogtupperware.blogspot.com/p/lucky-draw-contest.html