Wednesday, December 15, 2010

Tahniah kepada semua pemenang "pelawat bertuah Adyshariz"


Salam

Wah!.. early morning bukak email, dan kesemua pemenang sudah diketahui
semua Nombor yg di pertandingkan telah di tangkap
semuanya malam tadi
kepada semua pemenang selepas mendapat email pengesahan
dari tuan punya blog,
so, apalagi.. silalah emailkan Nama/Alamat/No tepon

Hadiah

ISLAMIC DIARY akan di berikan
kepada semua pemenang
dan hadiah akan di hantar sblm menyambut Tahun baru

Senarai pemenang yg telah berjaya menangkap nombor

018118 (syuhada)
018258 (Nurezzet)
018308 (Wanie)
018358 (Afif Din) - Non Blogger

TAHNIAH !
TAHNIAH !

ops... jap lagi ada lagi nombor lain yg akan naik
emmm..ni untuk blogger yg rajin online waktu siang pulak
ngeheee...heee


6 comments:

mummy_ayu said...

tu la..bukak pagi nie tgk...dah terlepas semua....apa pun tahniah kpd yg bertuah tu!!

axelida said...

wah cepat sunggoh kena tangkap nomot2 tu ek... apa agaknya salah nomot tu ek sampai kena tangkap? ngeeee.

smlm tgk gak.. baru lepas 1 no. first jer.. pg ni tgk balik seme dah lepas dahhhhhhh... huhu x perlah x de rejeki dok?


tahniah kpd pemenang...

Nafisa81 said...

camner nak trace pengunjung kat blog ni...ajar sikit..bagus nii..

eT said...

alamak dah terlepas la...
smlm tgk xsampai lg kt no2 bertuah tuh...huhu
mau hadiah jugakk..waaaaa.....

SyUhAdA said...

Alhmdlah..
dpt jgk 1..
hehe~

Em's Family said...

heheh dapat jugak :)
amin..
thanks ya..