Saturday, December 18, 2010

Topik Panas Anuar Zain..


Salam

Kalau nak diIkutkan lama dah aku dapat citer pasal mamat ni, cuma malas skit nak share ngan korang, bukan apa, rasa macam malas nk menjatuhkan airmuka sesama kita ni, tapi kalau tak share... takut adik2 ngan kakak2 kita ni terlebihh lagi action dorang..

bagi aku, suka kat seseorang tu ada batasnya, bukan nak cakap aku ni baik sangat, tapi kalau ko sukeee pon, apa kata berpada - pada dan saling mengingati yg kita ni beragama islam, islam itu sangat indah.


yang pastinya, waktu ni si penyanyi tersebut tengah buat dinner show dan dia telah berkata yg dia membenarkan peminat buat apa sahaja pada diri dia waktu itu.. of coz lah,para peminat yg sangat - sangat menyayangi diri dia pun buat aksi macam kat negara eropahhh....ngehheeee

terpulang pada korang untuk membuat penilaian tentang apa yg korang tengok kat sini, tepuk dada tanya selera...dunia...dunia...

harap2 gambar sapa kat atas tu tak saman aku la..ngeheee..aku bukannya byk ongkos.. aku hanya manusia yg sudi mendoakan agar diorang smua dh bertaubat, insyaAllah taubat dgn rela hati pada Allah akan diampunkan dosanya... manusia mana yg tak buat silap, dah tertulis kita hidup kat dunia Allah ni, banyak godaan dari syaitan yg laknat dan kejam, sentiasa dengki pada khalifah Allah kat muka bumi ni,sblm korang komen negatif, baikk thinking positive dulu.. kan smua...

P/s : hari ni tak sempat nk BW..bz wey, kene repair PCB melabak - lambak kat workshop skrg.
dah siap nanti aku pi terjah umah korang..doakan aku cepat siap buat dan PCB tu smua tak meragam k..ngeheee

11 comments:

sue said...

Salam..fuhh..mmg panas tu..tp tu la..klu ya pun boleh bwt apa sj..tak kan la sampai cium lak..hadoii la..

Sidratul Muntaha said...

pcb tu ape?
klu cb aku thu ler
circuit breaker

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uihhh
mmg hot la ni..ahahha

amek kesempatan shiummm..polok pok pok pok.wowowowow

MamaYatie said...

waa..terkezut tngk gambar ni..

alawiah raji said...

hurm....bila dah jumpa artis pujaan aksi2 tlarang2 kadang2 tlepas laku lah...:-)

Hanis Azla said...

ish.. nak tengok pun malu.. kot yer pun minat takkanlah sampai gitu sekali..

mummy_ayu said...

tak tau nak komen apa..
tak kan sampai mc nie sekali minat artis..

[-suziey-] said...

ni gbr lama kan..? haih tp tu la..hilang malu dh..

yantz-yeem said...

mmm dunia2x..takuts nak tahu n nak tgk!!!!mmg ada yg fanatik giler kat anuar nie smapai sanggup wat apa shj..dah x kenal haram n halal

Anip™ said...

haishhh..bukan mahram tu..hmm

Latest Entry :
-> Ingin Mencari Cinta, 10 Petanda Seseorang Ini Adalah Jodoh Kita !
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !

Mama Zharfan said...

ish ish..dunia akhir zmn ni...dh tak tahu halal haram gamaknya