Monday, February 28, 2011

Senarai peserta Giveaway - Saya mahu Hadiah itu

Assalammualaikum..

jom tengok senarai peserta sehingga jam 9.20 pagi - 28 Feb 2011, InsyaAllah, Malam ni cabutan akan oleh hariz,moga ada rezeki tuk kalian semua

Nak tengok hadiah KLIK SINI 

2)- axelida
4)- Nana
7)- Huda
12)- Puan Nina
16)- Jassnani
19)- Nanakimie
20)- Lyssa
21)- Fadwa
22)- Cute Mum
24)- Firus 101
28)- Miz Ruha
29)- Nur Fatin
34)-nadiah
36)- Jieda
37)- xxxxx
41)-me220784 
45)-juelee
50)-deqlis
51)-sall
58)-Sari 
59)-jeeha
64)-fa10 
67)-aanie
79)-Zalina
91)-Ogy
98)-~dYaHaHa~ 
100)-leen
101)-ieda 
105)-Nadya 
111)- inahasan


my Note : kalau ada nama yg tercicir..sila inform ya..
maaf sebab belum terjah entri korang, skrg dok umah my mom, kene cucuk beruk band la..slow giler wey..kalau duk umah ai,bru boleh berdesup..adoyyy..rindu kat streamyx la





13 comments:

:: Zanna :: said...

thanx nama zanna tersenari no. 38..eheh~~

Terkini : dah cashout nuffnang ^_^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

NO 17....GUD LUCK SEMUAA!!

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/

umiliza989 said...

assalam...
alhamdulillah...nama saya ada

Nad @ MamaZakwan said...

nama dh ada tq :)
suke ar biru ni...sejuk je mata memandang :)

kakngah said...

ada dlm senarai...
no. 54


:)

qaleesya said...

ada 94.. thanks

MamaYatie said...

harap2 ada ong la no.88 tur..keke

z.u.n.a.i.d.a said...

dh ada! hehehehehehe

JaSSNaNi said...

nak tanya sket.. kenapa nama saya warna merah? ade yang kurang ke?

zahidah dihaz said...

good luck untuk semua peserta...

New Entry: Mari belajar mewarna

ika puk puk said...

14 :)

tiefazatie said...

tq sis..ada dh nama ifa..=)

sall said...

ada3...dua tiga kali tgk senarai nama ni, baru jumpa no.51

Thanks pren