Sunday, February 27, 2011

Tukar header, cat dan Update senarai peserta GA

Assalammualaikum

slamat berhujung minggu semua, hari ni ai  tak ke mana, just dok umah aje, maybe petang karang nak ke taman tasik titiwangsa utk aktivity beriadah bersama family or mandi kolam renang kat umah my sis..

actuatly, ai dah dok umah mak sejak hari rabu hari tu, maklumlah pengasuh hariz bercuti sempena perkahwinan anak dia, sampai lah esok still dok umah my mom, so... of coz la makan di masak dan pakaian di basuh oleh my sis yg lain..hehe..dasar akak yg pemalas, nk buat camner, ai ni jarang tidur lama2 kat umah mak, sekali amik ko ni dah masuk 5 hari 5 mlm di buatnya... 

Apalagik..hari ni, ader la  mood skit nk mengodek blog..jadik jawapnya..jengg..jenggg..jeng..

dari kolor cat umah pink.. bertukar menjadik biru..still color yg lembut lagik, dan dari 3 coloum..ai dh tukar ke 2 colum..nampak mcm kemas sikit la kan.. my blog contest pon dh bertukar color tau.. klik SINI kalau nak tengok, templete dan header pon tukar mengikut tema biru gak...

takdelah cantik mana header tu, tapi bolehlah..sedap mata memandang jugak kan..okaylah..senarai peserta my GA dah di update.. sila KLIK SINI tuk detail

My Note :  memang suka color birruu..smpai en.Ady bosan tgk ai dgn color blueee.. tapi ai bukan otak bluee tau..ngehh..he..hee


5 comments:

Miza Yusof said...

cantiklah rumah baru kak aisha :)
lembut dan sejuk mata memandang :)

Adyshariz said...

macih miza,..aka dh lama nk tukar tp takde mood n idea..

fadwa said...

comel header 2...chomel baby 2!!!
(^_^)!!

Mama Zharfan said...

cantik! i like!! and nampak less messy :)

me dh click HB!

Adyshariz said...

tq fadwa n MZ