Wednesday, March 02, 2011

Pemenang untuk Follower ke 700

Assalammualaikum

Alhamdulillah..memang dah niat sebenarnya nak bagik hadiah kat follower yg ke 700.. tapi sapa pulak follower bertuah tu yer??

Jom tengok siapakah insan bertuah ituu...




Korang Nak tau hadiah apa yg fyda dapat...sila jgn jeles tau..mmg dh rezeki dia..Jadik follower blog kecik aku ni..lalalallaaa

Sehelai shawl yg berwarna Merah + belang-belang hitam..baru jer beli tau..dan  yg merah ader manik tu aisha punya k..nanti nk pakai kenduri kawen adik..So,aisha harap fyda happy dgn hadiah ni..

nanti fyda emailkan address kat aisha yer.. di Najwwa@gmail.com

My Note : jap lagik nk umumkan pemenang GA Saya mahu hadiah itu


5 comments:

Lida Rahim said...

tahniah fyda.. dpt rezeki bergolek.. hehe

okeh tak sabar nak tao sape menang dah nih :D

Azlina said...

SYOKNYA..JELESLA..HIHI

norliza said...

bestnya jd yang terpilih...bila lah turn saya agaknya

fyda_ibrahim said...

alhamdulillah.. x sngka sgt2.. rezeki adam ni.. thanks a lot pn. aisha.. ;))

Yassin Sulaiman Aap said...

Salam kita pollow juga :)