Thursday, March 03, 2011

Menang Contest "Duit" atau "Barang" mana lagik best??

Assalammualaikum

Ni bukan entri Menang contest ye kekawan..hehe..

Alhamdulillah..tamat sudah Giveaway yg berlangsung selama 2 minggu, Tahniah kepada para pemenang, Kalau nak tau sapa yg menang GA tu, sila click SINI dan SINI. Hadiah akan di poskan selewat - lewatnya minggu ini..InsyaAllah

Kalau korang nak tau, Start Next week aisha akan menganjurkan  Contest baru untuk kalian semua..TAPI tengah musykil NAK bagi hadiah wang tunai atau barang berharga..Maklumlah contest kali ni, kalau join insyaAllah hadiah amat berbaloi - balooi untuk di menangi..seyes tak tipu...ngeheee

aiseymen..memang confuse di buatnya...mintak tolong skit boleh??? sila komen kat entri ni, korang lagik suka hadiah Wang tunai atau barang???

fenin...feninnnn di buatnyaa..
DUIT atau BARANG


P/s : fenin kepala aku bila bos suka marah org lain kuat - kuat..aku pulak yg emo lebey - lebey, rasa mcm nk carik keje lain la pulak..keje ape esah oiii..boleh ke ko???


11 comments:

Cute MuM said...

wang tunai memang lagi best..

Keluargaku Syurgaku said...

Rasanya wang tunai lg suka.....

puan nina said...

tgk barang ape la..hehe..sy xkisah...chewah.mcmlah slalu menang.

Fadzillah Kamarudin said...

duit best...
tapi cepat habis...
kalau barang leh simpan wat kenangan...

Nana said...

suka kwl adia tu cash money

senang utk penganjur tu sendiri..xyah susah2 nak pos2 bagai kan...minta je acc number on the spot bole kasi...

kak ina kl (1) said...

akak tak kisah..janji memang

mariah_smile said...

btol2x... vote for wang tunai!!!!!!

Nad @ MamaZakwan said...

kalu kite la..
kasi duit senang sket..sbb tggl trasnfer jek
kalu kasik barang, barang kene beli, pastu kene pos lagi..leceh sket la.. kalu kasi duit (+) barang pun best gak, ehhe.. ;p

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau nurul suka wit lah.senang cket=)kalau barang leceh nak pos mengepos.tapi kalau barang bleh cmpan lama lah.bleh jd kenangan..nie barang aku menang contest sekian sekian..

yang paling besh bila dapat baju tok anak=)besh rasa

cikpuanhady said...

kalau kita sebagai penjoin contest, tak kisah yang mana-mana pon boleh..nak bagi dua-dua pon boleh..hakhak...

kalau sebagai penganjur pulak, nak senang bagi cash..tapi takde sentimental valuelah kat situ..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

fyda_ibrahim said...

lg best dpt hadiah.. bru ade sentimental value.. duit nnt bli pape je.. hlg sentimental value tu.. huhu.. just my opinion..