Wednesday, March 02, 2011

Pemenang Utama Giveaway Saya Mahu Hadiah Itu

Assalammualaikum

Tadi dah citer pasal pemenang hadiah saguhati kan, Entri  kali ni nk umumkan pemenang hadiah utama iaitu 2 bijik USB FAN, kira ade 2 pemenang lah kan..Sorang dapat seketul ajer tau

Gambar Hadiah ada DISINI

okaylah..  jom umumkan pemenang FAN USB yg menjadi taruhan dlm Giveaway kali ini.. dan 2 org pemenang yg sudah di cabut undinya malam tadi adalah...
^-^
^-^
^-^
^-^
^-^


Sila emailkan alamat penghantaran hadiah di najwwa@gmail.com

kepada yg tidak berjaya, aisha mohon maaf kalau ader yg kecik ati sebab tak dpt hadiah ni, tunggu next contest yg akan menyusul beberapa hari lagi..hadiah mmg lumayan beb..Terima Kasih kepada yg sudi join..insyaAllah, moga lepas ni ada rezeki korang pulak...amin

P/s : tanpa korang..UV belog ni mmg ciput jer tau..macih semua



15 comments:

kakngah said...

thaniah pd semua pemenang...

nanakimie said...

tahniah pemenang:)

axelida said...

ouch den x dpt lor... tahniah pada pemenang...

adat lah tu menang atau kalah.. janji join.. hehe

Memo_Hazel said...

tahniah yang menang. (:

miz ruha said...

xde jg nm sy,,, sedih2,,
huhuhu,,,

tahniah pd yg menang,,,

cikanna said...

tahniah buat pemenang..

MamaYatie said...

tahniah pada yg menang!

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada pemenang...

Zaidah said...

tahniah kepada pemenang....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haa.. itu nama saya ke??? saya emel sekarang jgak!!

Kehelan said...

salam

sy dh emel td... tahniah kpd yg lain jugak

Orang Kampung said...

tahniah kepada pemenang..

xdak luck betoi la aku ni.. hahaha

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

Mama Kembar 3 said...

congrats to all winners

fa10 said...

tahniah buat mereka!! kami x kecik hati...