Wednesday, February 16, 2011

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu


Giveaway di tutup pada 28/2/2011 Jam 10 PAGI

Assalamualaikum

semalam kan ai  pi shopping, pastu berkenan pulak dengan bende ni, lepas belek2..akhirnya ai pon beli 3 bijik..satu ai punyalah kan..pastu ada 2 bijik lagik nak bagi korang..emmm..korang nak tak??..kalau nak sila lah join GA simple ni k.

sekarang ni ai buat  simple GA dulu ...lepas tu, ai akan buat Contest hadiah masyuk beb..sila tunggu k

Sapa yg nak hadiah ni, sila folow syarat kat bawah k..
1)- Buat simple Entri tentang GA ni dan copy banner ke dlm Entri dan sidebar korang
1)- Letak my blog dalam bloglist korang
3)- Sila Tinggalkan URL korang kat kotak komen
4)- Giveaway bermula pada hari ni dan tamat pada 28 Febuari 2011..

Hadiah


ai nak bagik 2 ketul kipas ni kepada 2 orang yg bertuah, 
Lucky draw akan di adakan lepas giveaway ni tamat, dan cabutan akan di buat oleh ..
si kecik yg bernama Azry hariz


senang jer kan..sudi-sudikan lah join..
kalau ada nk tanya apa-apa sila email ke najwwa@gmail.com


116 comments:

BIONIC WOMEN said...

salam, saya join GA nih..

http://mykidsinaction.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

axelida said...

done!

http://bjmmandcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

asleenda said...

saya join jugak..:)

id - asleenda

http://akuolind.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

pago" said...

join ye..

mistapago



http://mistapago.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

Huda said...

join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Zur@ZaRi said...

dtg join kan diri yer...

http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Ummi AmnaAmzar said...

http://amna2amzar.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

ummi dh join

my shaizhar blog contest said...

saya joint

id followers : my shaizhar blog contest

email : myshaizhar@gmail.com

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

cempakakuning said...

Cempaka join.

id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

puan nina said...

sy join

http://ninagacontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

umiliza989 said...

As-salam
umiliza989 join
lik:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

id follower:umiliza989

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Hana Kirana said...

Hana Kirana Join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

tq

JaSSNaNi said...

Id: JaSsNaNi

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

saya join ya.. :)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

DAH JOIN GIVEAWAY SAYA MAHU HADIAH ITU

♥Adinda Nurul♥ said...

join too..

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Lyssa Dollixious said...

Lyssa join erkk ^_^

http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

fadwa said...

salam akaka..
wawa join ye:)
id follower:fadwa daud

http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

thanks akak:)

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

TQ

~ diyana nordin ~ said...

noody join~

http://menitinoody.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

FIRUS 101 said...

dh join =)

http://feerrous.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

MiMie AddNin said...

join jugak..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

AS salam..K.atie dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

miz ruha said...

sy join jg,,,

id:miz ruha

http://bird7842.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

NOOR FATIN said...

salam!

sy joinn

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

:)

nurul_anwar said...

salam..dah berjaya men'join'kn diri..hehehe

http://nurulwords.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tiefazatie said...

salam sis..ifa join..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tq!

..m@m@ T0meLL.. said...

nk join gak..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

PUTERA2PUTERI said...

assamualaikum.....ieta join gak ye...

http://putera2puteri.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

nadiah said...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tq

wan nurul hezrina abd halim said...

join
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Jieda said...

saya join ye

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

akak...saya dah link dah tuh...akak juz click

DAH JOIN GIVEAWAY SAYA MAHU HADIAH ITU jer...saya dah link kot situ...hehehe!!~~ yg ni x leh klik sbb saya xhtml kan..tp comment yg lepas tu saya dah linkk...

weeeeee!!

:: Zanna :: said...

Salam zanna join :)


http://gacontestzulyana83.blogspot.com/2011/02/28-februari-2011-nak-join-klik-sini.html

SyUhAdA said...

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tQ~

Kehelan said...

salam

sy joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

me220784 said...

saya join ya! :)

http://me220784.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

kakyong said...

ohooo.. camno leh tak perasan ade GA lagi di sini...

dah klik HB.. pasni nak join GA plak.. ;)

The Giveawaystuff said...

slm..wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

mariah_smile said...

saya dah join

http://adyshariz.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

eb ezrin2 said...

eb join tau
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html
tq

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Ibu Ayra said...

ros join

http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

TQ!

Orang Kampung said...

Salam..
org kmpung pn mau join..

http://malaysianpeople2011.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

cikpuanhady said...

salam..me join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

thanks..

Mama Zharfan said...

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

deqlis said...

deqlis join

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

sall said...

Salam pren.
Sall join gak.
sila semak k.

http://sallcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Memo_Hazel said...

Kak sall, memo join.

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/giveway-saya-mahu-hadiah-itu.html

vaithis said...

i dah join GA u and follow u...follow me also ya... bulan depan i nak buat 1st GA...u also join tau...

Name : Vaithis

http://vaithis-vaithis.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu-saya-dah.html

kakngah said...

hai..
nk joint juga

my n3 >>> Giveaway - Saya Mau Hadiah itu

kak long said...

salam kenal..
join gak yer!

id follower,kaklong


http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu-by.html

budak kedah said...

saya nk join gak..

http://alakadarsaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

id : noor

mama balqis said...

me join

http://aqis090209.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Sari said...

nak kipas gak..
join kat cni ek
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

jeeha said...

salam...
saye join juge...

http://jeeha-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Farhana said...

saya join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Firas CT said...

firas join!!

http://superfirasct.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Sang Pencinta said...

salam...
mashi join jugak...

http://masyitahmortaza.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

thx.. :)

fa10 said...

saya mahu hadiah itu!!!

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/ga-saya-mahu-hadiah-itu.html

azryNaiN said...

salam sis..
ain join taw,...

http://azrynain.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

join!!!!!!!!!

http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

aanie said...

sy join...

http://aanie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tq..

zaikulim said...

zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

~need not to know~ said...

j0in! =)

http://diarisyzana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

~need not to know~ said...

saia j0in =)

http://diarisyzana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Mama Kembar 3 said...

As salam.
Mama join gak, ni link:
http://mamakembar3.blogspot.com/2011/02/saya-mau-hadiah-itu.html

FaRaLySsA said...

http://pencintacontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html


ni link saye k...tQ

kakyong said...

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

sue sofian said...

salam..

sue dah join

http://suesofian.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Sue Sofian said...

salam..
sorry.. salah bg link..

link:
http://suesofiancg.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

yatie chomeyl said...

dah join

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/02/jom-ramai2-join-giveaway-saya-mau.html

Ya ALya said...

salam....ya dah join....

http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

ajumohit said...

saya dh join

http://ajumohit.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

LYA m@m@ ASYA said...

LYA JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

TQ

Zalina said...

http://usharapa.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

♥CuteMummy ♥ said...

http://rinna57.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

cikanna said...

salam,saya join

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tq

Mama Rayyan said...

mama join
jumterjah
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Ms sunsWeetz said...

JOIN
ID FOLOWER:mS SUNSWEETZ
LINK:http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

Saya joiNnnn yerr

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Ummu Ukasyah said...

Assalammu'alaikum.. saya join ye..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Terima kasih. :)

munna said...

munna join sekaki yer...

http://anakdaraku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

kasih.annur said...

salam puan blog,

sy dah join
http://inirasahatiku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-may-hadiah-itu.html#more

MamaYatie said...

akhirnya sempat jugak join

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Yana, mama falisha said...

join jgk dear...

http://unggu-violet.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

kalo ade x cukup gitau k... tq =)

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

atie @ ejay said...

atie join:)
http://nicemamaforever.blogspot.com/2011/02/ga-saya-mahu-hadiah-itu.html

fawwaznuha said...

salam..saya join=)

http://fawwaznuha.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu/

id:azyatun@fawwaznuha

qaleesya said...

saya join

http://babaesya.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Nad @ MamaZakwan said...

kite join! :)
http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mahu-hadiah-itu.html

z.u.n.a.i.d.a said...

join jugak!

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

ummu muhammad said...

http://attuffahumairah.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

ummu muhammad said...

terpos pulk td..Bayt Al-man support! ;)

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

tq

miera momo chan said...

miera join!

id follower:miera momo chan

link
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

leen said...

leen join

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

ieda said...

salam kenal,

saya join ye...
http://cuba-rasa.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

.:mama dhia:. said...

mahu turut serta (skema sungguh ayat)..

http://sayangdhia.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

ayuselalu said...

ok sipa

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

izan cute said...

zai join

http://izancute.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Nadya said...

saya join! :)

http://ayakanada.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam kenal ibu hariz..
pinky momma join ya =)

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

azierareizarezzack said...

http://azierareizanthestorinya.blogspot.com/2011/02/ga-saya-mahu-hadiah-itu.html

saya join..:)

Mama Balqis said...

saya join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

Keluargaku Syurgaku said...

As salam....
join juge...

http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

LyNn'Azlina said...

join jugak....

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html

dah lama follow blog sis...hehe

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2011/02/giveaway-saya-mau-hadiah-itu.html