Thursday, February 17, 2011

Sapa tengok Rancangan CAKE BOSS??

Assalamualaikum

Ada tak yang layan citer ni??, saluran 702 kat Astro jam 7 mlm tadik.. citer ni tentang kedai kepunyaan buddy Valasto , kedai dia ni menerima macam-macam tempahan kek..dasat2 kek yg dia buatnya..ai dah layan lama gitu..cuma baru skrg sempat nk citer..hehe

yg paling bestt..chef dia semua laki2...okay..yg perempuan mcm akak2 atau mak/bini dia, semua jadik cashier..kira org depan la.. aiseymen dh terbalik pulak sekarang kan..lelaki dok dapur..perempuan dok kira duit..

tadik dia buat kek utk sesame street sambut ulangtahun yg ke 48..besar gedabak kek dia..ni picture aisha snap kat Tv jer k..


nilah buddy..owner kedai ni..



ni lah rupa kek besor tuu


 nampak tak chef tu semua..lelaki tau..tulin k
kreatif giler laa


Antara kek yg di buat oleh buddy
macam-macam ada..





kalau nak tengok lagi
sila lah ke SINI
memang kreatif diorang ni..patut la berjaya, kan..kan..kan

p/s : tengah berangan nak jadi cam dia..
tapi buat kek pon tak pandai lagikk abis camno
mintak skit ilmu kat mak setot bole..

6 comments:

[-suziey-] said...

ouh..dh la penggemar kek..haih sukanya tgk kek2 tu..tgn kreatif..cantik je la..hehe

Sharinginfoz said...

comel gak hiasan tu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selalu gak layan
dia pon pandai wat pizza tau..:-)

~emmie~ said...

cumel2 nyer cake nih...suke2.. sayang nak makan...wat perhiasan jer..ehehe

b a m b a m ' s said...

kita pon suka tgk gak..tp ari tuh owner dia msk contest buat kek kalah lak..ehheheh

Fieza79 said...

cantek nya kek yg ada kerang2 tu...menarik ye..mmg kretip la kan...!