Saturday, February 19, 2011

tak menang pon dapat tiket wayang Free..

Assalammualaikum..

hari tu kan join contest nuffnang..saje jer join sebab manalah tau kalau tak menang pon, dpt something free macam contest water splash hari tu..dpt masuk sunway lagoon free jer..rezeki betul..


tau tak contest apa??, hah ni lah contest tu CLICK SINI 

thanks jugak la sebab kasik tiket wayang free tuk 2 org, tah bila aku nk pegi sana, pos kan ajer tak boleh ker? hehe..dah bagik free, byk pulak citernye pulak..



rasanya ramai yg dapat gak...agak-agak korang, citer ape yg nak di tengok nanti yer..??
aku pon tidak tahuuuu...

P/s : entri auto publish
skrg tengah mandi sungai kat sg. manggis ulu langat..balik karang baru citer k


3 comments:

Nana said...

beznye
seme dapat tu
rugik xjoin

.: iEyLa :. said...

wahhh..nk ikot2..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

teringin jugak kengkadang nk menggatai join contest nuffnang..tp tak reti, haha!selamat bermandi manda :)