Monday, February 14, 2011

Sunday yg best...

Assalmmualaikum

semalam kami sekeluarga dok umah jer, sebab hari sabtu dah pi berjalan jauh, jadi kami decide nk melepak-lepak kat rumah sambil bergolek-golek depan TV..

Di sebabkan masa yg terluang tu banyak, jadi lepas aku masak dan kami pon makan dengan happy, dengan kuasa veto nya..hehe..aku mengarahkan encek Ady pi basuh kete yg dah lama tak berbasuh..bini dia kan rajin

hah..sapa cakap saya malesss..
saya rajin k..
masak sampai 4 jenis lauk tau
sup cendawan, ikan keli goreng, sambal paru dan sayur campur

lepas makan tengahari, golek2 lah depan Tv sampai jam petang, pastu mesti nak cari desert pulak kan, hehe..teringat la pulak semalm masa balik KL ader beli keropok ubi ni..rasa reropok ni not bad la..boleh la layan gak

sebelum bukak..hariz jadik model dulu ya..ngeeheeehe

encek Ady yg melayan dengan masyuk nya...


budak ni pon layan gak makan kepok ni....sambil tengok citer tamil..haha..mak dia nk sangat tengok
koranng berdua..layan jelah kan

lepas makan desert..hehe...apalagi pi la basuk kete
dah bapak basuhh..anak pon ikut la kan..


lantai pon di cuci gak..
lantak la nak..asal ko bahagia


 bersungguh - sungguh basuh kete mak dia..hehe
mak dia tengok jer


Biasalah budak2, karang kalau di tegah..menjadi-jadi pulak menangis dia
tak kisah la nak..janji kete tu dibasuh..kan ayah

sebenarnya, susah nak cari masa kami dok umah seharian, biasanya ader jelah agenda masing2..kira hari ahad ni, memang syiok la nk dilayan...dari dok shopping complek..maunya melayang duit lagik..haha

p/s : ok lah..entri auto publish gak..
kalau ader yg singgah  sini atau ada yg klik Hb aku, inform k nanti aku singgah malam nanti

3 comments:

nanakimie said...

sis,ada masa jom join contest ni:)

http://puteri-katek.blogspot.com

mummy_ayu said...

sama la..ayu pun lepak kat umah jer...wah..foods sedapppp...

kakyong said...

sup cendawan tu.. sedapnya... kakyong tak reti makan ikan keli..