Friday, February 18, 2011

Hadiah dari peterekha yg tak di sangka

Assalammualaikum

baru jer hari tu menang lucky draw dari blog Peterekha..tak sangka sungguh, cepat betui dia pos hadiah..bukannya macam aku, ade jelah problem alasan..selalu jer lambat kalau bab nk pos hadiah korang..
rupanya cik rekha kita ni mix china + india...patutlah cantik semacam..hehe..bodek..bodek

nak tau ape yg aku received pagi tadik..jeng..jeng..jeng

memula buat muka confius skit..
maklumlah menang angpow..picit2 envelop..rasa mcm tiket or voucher


Pastu bila buka envelop
owhh..rupanya ada angpow merah, tahun arnab lagikk


 posing skit ngan angpow tuuu

jeng..jeng..jeng
rupanya ada duit laaa
wah..masyukk..masyukkk..


dlm ni ada DUIT CASH sebanyak RM10 0.00..hehe soploh je..
itupon muka aku dh happy
niat tahun ni kalau ader rezeki duit cash mmg nak masuk dlm akaun tabung haji si kecik
boleh la kalau takat nk buat belanja dia bila nk masuk U nanti
insyaAllah

too peterekha..thanks a lot dear
kiss from me to u and your mama, coz selected me as winner..

4 comments:

nanakimie said...

wah bestnya dapat angpow:)

Mama Zharfan said...

besh bila dpt cash ;)

~ diyana nordin ~ said...

tahniah kak.. meh la share skit.. hehe sharing is caring

tiefazatie said...

hihi..cumil je sis nie..tahniah!