Thursday, April 28, 2011

KFC ada bagi Online Voucher - nak tak?


Assalammualaikum

Korang dah lunch ker? meh sini aku nak habaq mai...bagi pengemar KFC yg tegar..hehe, silalah berkunjung ke SINI tuk mendapatkan online voucher korang, aku seyes dh lama tak bedal KFC ni, kali terakhir adalah 3 atau 4 bulan yg lepas...nak tau  kenape???



dulu masa zaman aku muda belia..hehe, pinggang cutting masih 35/25/32..huhu dasat, seyes sgt larik dgn keadaan skrg dgn point yg amat berganda-ganda..huhu, aku adalah salah seorang peminat tegar ayam KFC ni, rasa mcm sebulan sekali kalau tak pekene, maunya resah gelisah..hehe..seyes beb, lagi-lagi nak makan KFC perasa spicy, siap 3 ketul sekali layan..huhu, seyes sedap,sesuai dgn tagline dia, sambil menjilat jari tu, kot kalau takde org kat situ, maunya tagline tu kene ubah jadik, sambil menjilat pinggan la pulak..kihkihkih, 

tapi lepas badan pon semakin cubby dan montel, mmg dh jarang la pekene KFC..tekak pon rasa mcm lain jer rempah dan rasa dia skrg..itu tekak aku lah kan.. tekak melayu yg makan sambal hari-hari, last time makan pon seketul jer layan, lagik 2 bagi encik ady yg sgt obses dgn ayam, hari-hari masak ayam pon ok..

sampai si kecik pon bila di tanya, "hari ni makan nasi lauk apa?" - dia jawap "matan ayam"..huhu..like father like son..

gambo hanya penyedap jalan citer
kerabu sotong yg marvelos..
jangan maraa..aaa





Amacam ..ada yg telan air liuq takk? hehe..
sila la terjah kalau dah meleleh smpai kene meje..hahhaaa..gelak jahat jap

P/s : lapar la pulak citer pasal makan ni..huhu

6 comments:

Achahani said...

aku suka gak ayam KFC, nak kena try la beb voucher nih!!!

Bionic women said...

sedapnya nampak kerabu tu..
kfc tu pun nampak sedap, walaupun baru minggu lepas bedal..hehe

Nana said...

aku tak telior kfc
tapi telior kerabu sotong tu hehehee

SyUhAdA said...

sedapnye nmpak..dah lme x mkn KFC nieh..~

chinta... said...

alahai..terliur nyer lak...saje je kan..buat chinta terliur..huhuu

cikpuanhady said...

me suka btol cheezy wedges tu..nyum..nyum..terliur suda...

dah klik hb..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire