Monday, April 25, 2011

Peniaga Air Soya ludah ke dlm minuman - seyes jahat


Assalammualaikum

Maaflah andai apa yg aku share kan kat sini, mengundang ketidak puashatian segelintir pihak, bukan bermaksud nk kondem semua penjual air soya kat malaysia ni, tapi ader segelintir yg JAHAT telah membuat aku berhati - hati lepas ni kalau nk membeli sebarang makanan di luar, lepas ni aku akan mengamalkan beberapa ayat sebagai pendinding diri sblm membeli dan makan di tempat awam..Ya!Allah moga dijauhkan lah dari peniaga yg JAHAT mcm ni..


Kejadian ni berjaya dirakamkan oleh seseorang yg ternmpak perbuatan peniaga ni yg dipercayai seorang warga Palembang..Bila ditanya alasan dia tiup nak kasi sejuk..x masuk akal langsung...Logik ke sekali tiup terus sejuk...Lokasi peniaga ni dekat Bandar Baru Bangi (Shell Fasa 1)..

sesiapa yg selalu lalu kawasan sana, silalah update sama ada masih ada lagi penjual ini berniaga di situ..dan apa yg perlu di lakukan pada org macam ni ya..??

gila geliii aku di buatnya..

entri ni di capy paste dari belog fieda - entri berkenaan KLIK SINI

5 comments:

cik hani said...

bahaya betul laa..

geli i..

nape la nk kena wt gitu kn..

amalkan la ilmu pendinding kn..

Lin Azlina said...

ada tgk kt fb tp tak bukak pun..baru bukak kat blog ni...dulu2 selalu g kat maybank bangi tu tp tak perasan lak peniaga tu

Nana said...

ada tgk kt fb 2mgu lepas
sangat meloyakan..
apa lah agknye ilmu dia pakai ni kan
pelaris kot?

r'Da said...

xsenonoh kan..gerai tu kt depan umh saya jer..nsb baik la allah pelihara lg ht sy ni tuk tidak mmbeli air tersebut..walhal dh byk kali sy terlintas nk beli soya tu sbb my son suke sgt soya tu..

Fieza79 said...

ya allah..dgr pun dh geli..eee...lg selamat beli air soya dlm kotak je kan...