Thursday, April 28, 2011

Virus dalm Blog dah bersepah kat 40 computer??.


Assalammualaikum

hehe..tajuk tak boleh blah langsung, macih kepada beberapa org yg sudi inform pasal belog ni ader malware detect semalam, walaupon dh ada yg inform awal pagi, tapi seyes aku mmg tak boleh nk layann blog sangat time keje, bz melampau tahap gaban, nak tinggal komen kat belog korang pon  payah dh sekarang..

malware ni datang dari belog templete yg aku amik, huhu..free lah katakan, siap bagik virus FREE lagi..ciss ..ciss tat, aku pang sekali,walau apapon yg berlaku...cewahh..hehe, aku nk ucapkan timer kacih tuk mereka berdua ni..yg sudi inform aku..macih ya Ayu selalu dan erawatie... pada era, meh la join LD..virus dh diremove dah pon, tak join rugi dik..





okay, next virus pulak..tu hah!! 40 mesin kat kilang kene virus semalam..gara-gara team MM mengupdate software control tuk audit tgh bulan 5 ni..pening kepala aku nk menjawap ngan org IT.. virus sekarang ni mmg bijak giler..payah gak nk cari..kalau dh masuk server, mmg makan masa la nk selongkar..siap la lepas ni, maunya  kene format balik PC yg ader...adehhhh..bertambah lagi la keje..pening..pening..malas aku  nk pikir...kita makan dulu...stress..stresss

p/s :- meh la join ADYSHARIZ LUCKY DRAW - lambat lagi tutup tau..24 may 2011, sapa cakap dah tutup?. rasa hati mcm mau tutup cepat jer LD ni..hehe...ader org marah tak?..aku rasa je lah..hahaha

5 comments:

eima said...

tu la pasal kak .. byk gak blog yg aku pegi ade malware nih..huhyu

Achahani said...

RAjin malware singgah kat ko ek.

siap ada edisi pertama edisi kedua lagi malware ek.
kUangasam. hehheh


ko kena tagged beb!

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-sayang-ibu.html

r|nA @ ja|j|na said...

dah seminggu pc ni lambat macam siput..tataulah pesai ape? jgn virus² yg sebegini sudah..

Nana said...

aku rasa ko ada banyak menang contest ko alert tak beb?
salah satu yg aku menang gak http://www.pickadress.com.my/

cikpuanhady said...

jangan tutup lagi tau selagi me tak join..kekekek..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire