Tuesday, March 22, 2011

Filem dot..dot..dot dalam botol , aku tujukan khas tuk Encek N

Assalammualaikum

dah ada ke yg pegi tengok citer ni kat panggung wayang?..aku tak tengok pon..just baca sinopsis dan cuba memahami jalan citer yg cuba di sampaikan oleh raja azmi.. bila terbaca sinopsis citer ni teringat aku kat member skolah menengah aku dulu..siapa sangka, perangai  kelembutan dia akhirnya telah membuatkan kawan aku ni dah rupa mcm perempuan dah sekarang..haru beb.. payah nk bezakan gegirl ke jantan kalau tgok gambar dia..

dan yg paling aku menyampah..member2 perempuan yg rapat dgn dia, mcm mengHALALkan cara pemakaian si lelaki terbabit..hhhmmm..sikit punya mengong aku rasa..aku amat simpati dgn cara kehidupan yg telah dia pilih..harap sangat Allah bukakan hati dia untuk terima diri dia sebagai lelaki seadanya..

paling aku kesian adalah dgn kembar dia ni..yg kembar ni satu kelas ngan aku, yg "gitu2 tu" kelas lain..kalau dgr rintihan hati member aku ni, dia cakap kalau ikut perasaan mmg dia pon amat marah dgn tindakan kembarnya, tapi apakan daya..hanya doa yg dpt diberikan agar  sikembarnya berubah suatu hari nanti..

kalau nak tau jalan citer ...dalam botol ni selebihnya..SILA KLIK SINI
kredit tuk ohbulan.com



p/s : try gak Add dia dlm FB, tapi dia takmo lah..agaknya takut kot..
hmmm..dunia-dunia,macam-macam ada


7 comments:

ardinihumaira said...

dni lom tengok lagi cite ni ;)

Halen said...

sy x pi tgk lagi cerita ni. klu ramai yg respon best ble la pi tgk nnt.

mummy_ayu said...

tgk tajuk pun mcm lain dr yg lain...nak gie terjah baca gak la...

[-suziey-] said...

xpaham motif cite ni..perlu ke nk tonjolkan kisah ni..byk lagi kisah lain yg bole bg pengajaran..haih

eima said...

huhu
kat opis aku nih pun ade kak ...
layan je la...
depan kite mmg suara buat keras ckit cuba klu geng die yg call terus bertukar jd sore pompuan .. nenen ngan montot tak cite arrr .../.

~ diyana nordin ~ said...

aritu ade tgk "the making of..." zaman skrg rmai kak yg jenis mcm nih.. ntah laa.. sbnrnyer pd dri die sndr nk berubah ke tak.. mak ayah dh tentu x suke.. org sekeliling msti ade yg ejek2.. mcm mne nk bantu diorg? sush kak.. kite bebel byk2 pon bkn die nak berubah.. die plak suh kte paham perasaan die.. hurmmm (pengalaman)

Wan Hafisah Collection's said...

aduhai..
aku taknak tgk citer ni
geli mak
sekian.

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/