Wednesday, March 23, 2011

Menang Giveway di blog Enchik Nine

Assalammualaikum

Alhamdulillah, terima kasih untuk penganjur  iaitu Encik Nine yg sudi menganjurkan GA yg menarik, walaupon tak menang hadiah utama, dapat top up pon aisha amat2 bersyukur, maklumlah tepon pon dah takde kredit, rasa amat bersyukur bila menang topup, bolehlah sms 2 ke 3 org rakan2 blogger yg sms aisha semalam kan..kan..


Nak tengok entri yg dapat top up tu..hehe..SILA KLIK SINI tau

Terima kasih juga pada rakan2 blogger yg sudi ucapkan tahniah pada aisha, nak buat entri best ni, kene tunggu hero tidur dulu, kalau tak..maaflah yer, masa yg ada memang di peruntukkan tuk si kecik..


Kalau nak tau, kat Blog Encik Nine ni, kita boleh dapatkan tips2 dan cara2 tuk membuat sesuatu yg memerlukan kepakaran IT..tak sia2 singgah blog Encik Nine, banyak entri menarik kat blog dia..

Tahniah juga kepada pemenang yg lain, nak tau result keseluruhan sila KLIk SINI

P/s : masih penat bekerja, bz betul 2 hari ni..


3 comments:

eima said...

tahniah murah betui rezeki die ...alhamdulillah

Nana said...

tahniah..
dah banyak menang skang ni
dah bole wat kiraan kemenangan ni hehe

[-suziey-] said...

waa menang lagi.rezeki..tahniah