Friday, March 25, 2011

Tension dengan kerja??

Assalammualaikum

selamat hari jumaat semua, sampai juga kita di penghulu segala hari..hari ni nak story apa ya,?? malas nk cerita bende-bende yg menyesakkan pemikiran, maklumlah penat bekerja 5 hari ni, esok boleh la enjoy dan family pula..

penat ker kerja korang, tapi penah ker smpai komplen, tak best la? boss kedekut la? bosan la? benci dgn bebanan kerja la?..sblm kompen yg bukan2, sila layan gambo ni dulu ya.. selamat berhibur

kredit gambo kat sapa yg tukang amik gambo..hahaha









p/s : dalam banyak2 gambo..yg mana satu korang tak boleh tahan yer???... aku pilih yg cium ketiak tuuu??ishhhkkk..x sanggup rasanya..

Nurkilan

7 comments:

Wan Hafisah Collection's said...

erkk.gmbr ketiak tu sha. nak muntah aku..

weeeeeeeekkk..

Memo_Hazel said...

kerja kerja. :)

r|nA @ ja|j|na said...

uwaaaaa, baru igt nak komplen tadi, sob sob sob..

mummy_ayu said...

ya ampun..mcm2 keja yg tak disangka2.kalu ayu pilih yg masuk b....t gajah tu..tolong la..he he he..
tapi yg cium ketiak tu pun..scary gak..alhamdulillah keja kita sekarang tak seteruks itu kan..

Nana said...

heheh
tak lalu nengok masuk dlm bontot gajah tu

zahidah dihaz said...

huhuhuhuhu...

New Entry: Heel: Harus aku cerewet

Wan Hafisah Collection's said...

sha, aku umur 27..laki aku 41..deal???

kekekkekkek..

aku terbabas keluar topik sbb ko jerit aku..