Thursday, March 24, 2011

Tahniah untuk adik ku - Result SPM yg boleh dibanggakan

Assalammualaikum

sewaktu entri ni di tulis, satu-satunya adik lelaki aku iaitu mohd zulkiflie, masih belum mengambil result SPM kat skolah sebab dia ada test JPJ tuk amik lesen kete ngan moto, tapi di sebabkan kakak2 dia ni memang BISI BODY la sangat, haha..kami pon dok pakat ramai2, guna sms online pagi tadi untuk tahu result adik aku, lepas dapat jer terus aku  sms my mom tuk beritahu berita tersebut, TAPI, si empunya diri, masih belum tahu lagik..saja jer nk suruh dia suprise sikit kan..

yg kiri sekali, gambo adik lelaki aku ngan hariz + encek hubby



NAK TAU APA DIA DAPAT ?? ...

6A, 2B, 1C - sejarah dapat C (huhu..aku dah agak dah)

Alhamdulillah..rezeki ko mat, pasni  belajar rajin-rajin tuk mencapai cita-cita ko untuk menjadik seorang Engineer...InsyaAllah,mudah-mudahan..pas tu sila jgn lupakan akak ko yg telah banyak berjasa, bawak milo la,biskut la, mc donal la ke asrama ko malam2..haha (sib baik pak guard baik hokay)

Tahniah juga kepada pelajar2 SPM yg lain, tak sia-sia usaha korang selama ni.. baru jer tengok berita tadi , anak posmen dan penoreh getah berjaya dpt 11A+.. Ya! Allah sangat terharu rasanya, susah macam mana pon, itu bukan penghalang untuk berjaya..

P/S : teringat zaman aku amik result SPM dulu..siap baca al-fatihah sepanjang jalan..hahahaa


5 comments:

ranyaizza said...

tahniah tuk dye . smoge success dlam hidop !
insyaAllah ~

Mama Zharfan said...

congrats utk adik u :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah sekarang boleh cek pakai sms online ye?? dasat la sekarang!! memang tak de harapanla nak tipu result haha

Nana said...

pst
cuba cek sini
http://raflessiacollection.blogspot.com/2011/03/nak-details-nama-alamat-n-no-tipon.html

http://raflessiacollection.blogspot.com/2011/03/mengumumkan-pemenang-contest-raflessia.html

bonda dadif aka akish said...

congrats utk adik..

=)