Tuesday, March 22, 2011

Menang Entri yg menyentuh hati "4th Anniversary giveaway"

Assalammualaikum

Syukur Alhamdulillah dgn rezeki Allah kurniakan, terima kasih pada Ros kerana sudi memilih entri INI sebagai pemenang, tak sangka ada juga rezeki kat Giveaway anjuran Ros, maklumlah pesaing semua tu hebat2 belaka..



keputusan yg sebenarnya ada DISINI..

again..and again, terima kasih ros, kalau nak tau,aisha suka baca entri tulisan ros dari zaman anak dara sampai menjadi ibu, memang best tuk dilayan..kalau korang nak berkenalan dgn ros sila lah KLIk SINI

P/s : aisha dah tua2, baru ade blog..itupun atas galakan seseorang..hahaaa..dah tua,kenelah mengaku kan


8 comments:

Zaidah said...

tahniah aisha.....rezeki...

eima said...

tahniah mmg ptt menang pun ....

Ibu Ayra said...

Tahniah aisha (or kak aisha) entri tu memang best... tima kasih juga sebab sudi baca blog ros termasuk entri yg lepas2...

as ♥ Leenda said...

tahniah..
kak, sy dh jenguk n3 GA akak..
cube akak tengok balik yer..

iza said...

As salam..
Tahniah.
Ni mesti rajin join contest..
Blog Enchik Nine pun menang jgk kan..?

ummu muhammad said...

bertuahnye..tahniah sya!rezeki 2nd baby kot tu heh.. ;)

ummu muhammad said...

p/s: cantiknye mase walimah ;)

Adyshariz said...

terima kasih kerna sudi wish aisha..moga lepas ni aisha rajin bergiat dlm contest..hehe

maklumlah, masa kekadang amat mencemburui diri