Wednesday, March 23, 2011

Makan di tesco rawang - sangat Layann

Assalmmualaikum

hari sabtu lepas, pi jalan2 cari makan kat tesco rawang, tapi aku ngan hubby dah tau dah..kalau masuk ikut pintu food court mmg bende ni la yg akan ada depan mata dulu..bagus betul marketing stategik diorang kan..aku cakap dengan encik hubby..sila tahan nafsu makan dulu, anak nak melayan nafsu main ni hah..

So, end of story, mmg kene layan karenah si kecik dulu, barulah projek makan dan shopping boleh berjalan dgn lancar..

banyak betul mainan yg disediakan, satu coin dah singgit..kompom 3 ringgit la abis tuk nafsu budak kecik ni kan..takpe..asalkan si kecik bahagia, mak ayah dia pon lagik bahagia kan..



bersungguh - sungguh pegang stering kerete,
 maklumlah..selalu tgok ayah ngan ibu dia pegang..dia pon nk gak rasa

payah skit nak senyum..macm ada rasa tak puas hati..sebab main kejap jer
abis tu..mak ngan pak dia dah kebuluq nk makan..lapaq beb

 kat tesco rawang ni mmg tak sah kalau encik hubby tak pekena nasi ayam, sedap dan memang secukup rasa, bubuh cendawan skit..harga baru RM6.00, yg aku punya pulak..ketiaw sizzling..rasa best bangat beb..harga RM4.50 jer..Alahmdulillah rezeki..kalau korang singgah sini, sila lah rasa 2 jenis food ni, kat tempat lain tak sama dgn rasa kat tesco rawang ni..hehe..jemput makan






p/s : kalau jumpa aku kat tesco rawang, boleh jer kalau takat nk belanja korang makan ni..



5 comments:

Mama Hanim said...

hanim pn suka lepak kt tesco, byk mainan kan..

sedapnya tgk semua menu tu..nak skit la..hehe..

[-suziey-] said...

waaaa bestnye main2 token car..hehe..pekena pklak food panas2..hehe ..mmg layan

Fieza79 said...

halamakk..org ni jauh sgt..
kalau tak..leh makan free..hehee

r|nA @ ja|j|na said...

okeh, nnti kite jumpe kat sane eh..nak mintak aisha belanje kite pulak, hehehe..tak malu sungguh kan..

maszmadi said...

hm, last saturday pon masz pi makan kat tesco rawang... tapi time tu dah nak maghrib dah.. makan sizzling gak tapi mee.. sedap..