Monday, April 11, 2011

Beli kasut RM22 ringgit kat Malaysian SHOE festival

Assalammualaikum

Semalam last day utk hari SHOE festival, ni pon pakcik aku yg bagitau, kalau tak mmg tak jejak la kaki kat tmpt ni..huhu..bila smpai sini, teringat la pulak zaman-zaman muda belia, kurus ramping kihkihkih..keje part time kat PWTC..sangat layan la jugak.. ( pakwe ramai yg berkenan siot time ni..hehe) perasan tahap gaban jap..

acely,mmg best jugak kalau layan exibition kat PWTC, lagik2 time jualan barangan, harga mmg murah la kan, lagik2 last day la pulak...dpt gak rembat kasut harga Rm40 lebih jadikRM22 sahajer lepas diskaun 50%..dan kasut tu sgt selesa, akan di pakai pada waktu  kerja kat opis nanti, mengantikan kasut jenama BATA yg di beli pada harga Rm50..tapi pakai setahun dah hancur berkecai..huhu


Ingat lepas ni, kalau ader exibition kat sana, mmg wajib la kene pegi kalau ada free time kan...dan yg best nya, kalau aku pegi sini..mmg sangat suka bila jumpa member lama yg tgh dok jaga kaunter FOOD..hehe..best la kan, teringat zaman part time dulu-dulu..


bukan kasut jer, beg kulit pon ader

pertandingan menghias kasut
sangat kretif diorang ni..



macam-macam ada kat sini



Ni kasut buatan 100% dari coklat
huhu..besor ya amat..


gambo org penat dan mengantuk
tapi kene heret gak, sebab mak dia nk shopping..huhu


kasut ni buatan darii DATUK Jimmy Choo
ala yg buat kasut utk Puteri Diana tu


ni pon datuk jimmy yg buat


tepek la sekali gambo aku dgn hariz

ni gambo amik sendiri
maapla.. tak jelas sangat..hehe

P/s : kalau pegi shopping barangan berjenama tapi harga murah..huh..amat sesak la dgn org gamaknye..nak tak nak..kene redah gak la..kesian sapa yg kene terjah dik aku semalam..ampun yer

12 comments:

[-suziey-] said...

bape ribu la rege kasut jimmy choo tu yek..

najwa's said...

wah..bestnya shopping~ :))

♥ animasi terbaru Les' Copaque ♥

mummy_ayu said...

sempat gak pegi tu

AdiaLuze said...

Canteekkknye kasut Dato' Jimmy Choo kan .. Ntah bile nak mampu belinye tuu :P

Nana said...

tgk dalam tv event ni
beznye klw dpt pegi
dah ler aku mmg mencarik kasut ni

oranglidi said...

cantiknya....kalau dapat pergi sana memang saya borong habis...hehehe



New Entry: FAMOUS AMOS | HAND MADE COOKIES

oranglidi said...

cantiknya....kalau dapat pergi sana memang saya borong habis...hehehe



New Entry: FAMOUS AMOS | HAND MADE COOKIES

Wan Hafisah Collection's said...

aku nk tanya, mana yg ko beli? Jimmy choo tu kah??

ardinihumaira said...

bestnye

ardinihumaira said...

bestnye!!! jimmy choo tu lawa la :D

Bionic women said...

x pernah pergi pun festival kasut nih..sebab x sanggup nak bawak anak.
anak i tu kalau tempat sesak skit cepat benor nak ngamuknyer

cikpuanhady said...

waa..beshnyaa..mesti rambang mata nih..agak2 bulan 6 nanti ada sale tak?ekekek..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire