Saturday, April 16, 2011

Jus Kurus - Carrot + Apple + bit

Assalammualaikum

walauppon aku ni pengemar minum jus buah-buahan, tapi seumur hidup tak pernah terfikir nak minum jus yg di campur dgn buahh 'bit"..yelah dahlah warnanya purple pekat..pastu nampak macam tak sedap lah pulak kan..tapi bila member opis syorkan yg minuman ini akan memberikan kesihatan kpd diri dan boleh menurunkan berat badan, rasa macam nk try pon ada

BAhan-bahan nk buat jus ni terdiri drpada..
Visit Us @ www.Fropki.com 
  

1) - sebiji akar bit
2)-  sebiji lobak merah
3)- sebiji epal merah
kisar semua bahan dan boleh diperahkan sedikit lemon utk mendapatkan sedikit rasa menyegarkan..

diorang panggil minuman ni sbg JUS MIRACLE

Visit Us @ www.Fropki.com 
  

Antara kebaikan jus Miracle ni

1. mencegah sel kanser utk berkembang
2. memperkuatkan paru-paru, mencegah sakit jantung dan darah tinggi
3. memperkuatkan sistem pertahanan badan
4. Baik utk penglihatan mata
5. membantu membuang air besar,sembelit
6. membantu masalah jerawat
7. mengurangkan sakit haid


Masa bila nak minum
Minum sewaktu pagi dlm keadaan perut kosong dan selepas satu jam barulah korang sarapan. Nak lebih berkesan lagi, minumlah 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan petang jam 5..

jus ini sama sekali tidak mempunyai kesan sampingan, sangat berkhasiat dan mudah menyerap.. dan sangat berkesan utk org seperti aku yg nak menurunkan berat badan ..sebabnya first day aku minum, aku pening sekejap waktu pagi dan perut pon memulas nak membuang sisa-sisa toksik dlm sistem percernaan..hehe..itu akulah kan..insyaAllah akan  try 2 week utk mendapatkan kesan terbaik..




8 comments:

Zaidah said...

mana nak dapat akar bit tu....nanti buat testimoni yer...

ajumohit said...

hehehhe saya pon nak kurus jugak... bolehla cuba jus awak ni

sall said...

boleh tlg buatkan x?? Aku tlg minum je. Bolehhh...

zahidah dihaz said...

bit? apa tu?


New Entry: [Contest] Preloved items to let go

Mama Hanim said...

info bagus ni.. tq sudi share..

deqlis said...

akat bit tu beli kat mana??

tunjuk skett gambo nyerr.. akak nk try gak:-))

Achahani said...

Bit??

Aku tak pnh dgr dowh!!

cikpuanhady said...

ha'ahlah dear..bit? tunjuk le gambor..ekekek..

sodapnyer carrot jus campur susu..nyumm..nyumm..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire