Thursday, April 14, 2011

tak sangka Ziana Zain, Daphne diantara ’10 Hot Asian Moms’


Assalammualaikum

seyes tak sangka aku yg akak ZZ kita ni antara hot mama kat malaysia ni, dapat no 6 lagik tu..maunya tak hot, anak dah 4 org tapi penampilan macam anak dara, bila agaknya dia nk bertudung yer..lagi manis rasanya kalau bertudung..lagipon umo pon dah 40an..wajib sangat dah tu..hehe

mademan.com yg keluarkan senarai ni "10 hots asian moms"....tapii apa yg hot tuu..huhu..cuaca kot..kihkihkih


P/s : mesti dah besor anak dia skrg kan..


6 comments:

Miza Yusof said...

zianan zain walaupun dah beranak berkali-kali tapi maintain cun melecun kan :)

cik hani said...

ZZ mmg patot dapat hot mama...

layak...ok..

hihihikkk...

deqlis said...

doakan yg terbaik..mudah2x terbuka pintu hati bertudung manis..:-)

jgn pakai tdg tp sekerat2x dh lerr..:00))

Wan Hafisah Collection's said...

mmg lawa ziana zain ni...

Axie04 said...

memang layak pun jadi hot mum huhu

zahidah dihaz said...

duta slim world, haruslah slim sentiasa kak....tapi body dia memang macam anak daralah...



New Entry: CHEAPSKATE.COM | THE BEST DEALS IN TOWN