Wednesday, March 09, 2011

Begitu rupanya ayam penyet

Assalammualaikum

Semalam pi ajak en.Ady makan tgahari, pastu pusing2 kat area rawang, konon nk carik kedai makan yg sedap la kan..last2 tertengoklah kedai Ayam Penyet, ngeheee....first time makan ayam penyet..sungguh tertinggal train aku...lalala


maap yer..ayamnya dah di colek dulu, baru terpikir nk snap gambo
hehe..layan je lah
ayam seketul
tempe skit
tahu goreng skit
sambal pecal lele skit


kalau ikut rasa lapor, sedaplah jugak ayam ni, tapi bab harga mmg sedikit tidak puas atii, mana taknya..nasi + ayam+air teh ais..sepoloh hinggit ko, Aku amik 2 set dah jadik 20 hinggit..giler mahal aper..tapi di sebabkan cek nuffnang dah sampai tadik, dan en.ady pon dah tertengok, maka WAJIB belanja..

P/s : Terima kasih tuk MZ, sebab sudi mention nama aisha waktu buat entri  INI

6 comments:

Ginkgo said...

Rawang??? katne kak? sedap ke ayam penyet ni.. rs sepeti ayam2 yg bese ke? curios neh~~! huuu~~

ardinihumaira said...

fuhhh cedapnye ayam penyet :D

Lelord said...

ekekekkee ko lg tertinggal ketapi kan, aku pun dh makan ayam penyet kat melaka ni

Nana said...

ayam penyet ni mmg mahail
standed harga dia gitu
aku br gak mkn kt kg baru rm10.90 air kosong je
ko kira ok la
teh ais
hehe
ada dalam entry arini

Fieza79 said...

betul tu..mmg tk puas makan sebab sket je portion dia...kena mkn slow dan kunyah slow2...hehee

Cute MuM said...

tak pernah makan..
tapi pernah lepak minum..
harga agak $$ lah..