Monday, March 07, 2011

Pernah makan kat WENDY'S

Assalammualaikum

hari tu kami pi makan burger kat wendy Jaya Jasco AU setiawangsa, my sis yg belanja, maklumlah org belnja kene la dtg makan kan, ni my first time makan kat sini, bila dah makan, mmg superb beb, burger besor giler n sedap..  seyes tak tipu.. tak caya???pi lah singgah sana

jom layan gambo



 eskrem ni, rasa sedap dah, tapi bagi aku tak leh lawan mc D punya..

ini burger mmg sedap..ayam double and moist

 ni burget en.ady yg punya..triple daging burger tu..
ader rasa macm big mac skit, tapi ni lagik sedap


 ni kentang besor punya
amik perasa chili, tapi tak pedas pon..hariz mmg suka yg ni


bila time makan, wajib la mak sedara dia bawak main jauh-jauh skit..
kopak la jugak 4 hinggit main bende ni

 p/s : harga memang mahal skit dari KFc atau Mc D.. tapi bab rasa..memang sedap laa. itu pendapat aku lah kan, lain mulut lain rasa..kalau dah rasa baruu tau..sekiann



12 comments:

b a m b a m ' s said...

beger dia besor giler kan kak!heheheh.. salad pon leh tahan sedap gak..! :P

mummy_ayu said...

ayu pun pernah makan sekali wendy's nie..sedap gak tapi tak banyak branch..

zahidah dihaz said...

macam sedap je ais krim dia tu...nyum..nyum...


NEW ENTRY: Lagu dalam blog

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pernah gak makan..sekali..masa tu g cari brg kawen kat sunway pyramid. bapak lama kan..anak nak masuk dua dah..ehehe

teringin la plak. nak ajak cik abe la..
beger dia bes..baked potatoes dia bess sgt!

Hanis Azla said...

pernah makan juga kat wendy's ni.. mg sedap..

Nana said...

yes wendy mmg mahai sket
rasa ok la
not bad

tiefazatie said...

wah!!sgt best...xpernah lg try nie..kt sni xde nie.nt la cari kt tmpt lain..hihi

sall said...

Bila nak belanja aku.

Adyshariz said...

bambam..mmg marvelos sedap

mummy ayu..sha pon jarang jumpa tempt ni, dah adik belanja, bedal jelah..hehe

Adyshariz said...

rose..wah zaman2 dulu kala rupanya dah ader, aku jer baru tau..ngeheee

zahidah..eskrem dia sedap, tapi mc d punya lgik halus dan berlemak..
tapi sedap jer..hehe

Adyshariz said...

hanis..yup,mmg sedap

nana..org belanja, kita makan je..

ifa..susah gak nk cari branch dia, nanti dtg KL akak belanja makan

sall..bole-bole, set time

Mama Zharfan said...

tak pernah mkn..
ada tanda halal jakim ker--sbb nama mcm cino ajer tu hahahah

me click HB!