Thursday, March 10, 2011

Datuk Siti dan Datuk K sesuai ker??

Assalammualaikum

tajuk entri ganas tu..heheehee, bukan apa, kalau ader entri pasal siti dan datuk k (asben dia) kat  beautifullnara mesti ramai yg komen bukan-bukan, cakap tak sesuaila, mcm adik ngan ayah la, itulah..inilahhh..hishhh

tapi, seyes yer, aku suka lagu dan suara dia, tapi sedikit tidak berkenan dgn cara pemakaian tudung dia, puaslah org dok suruh dia pakai tudung elok2,aku lah salah sorang tu tapi dia still tak di berikan hidayah oleh ALLAHs.w.t pasal bab bertudung ni..tapi kene respek la bab buat masjid dan badan amal, marvelos sungguh kamu..baguss..baguss..

aiseymen..tok tii, silalah pakai tudung elok2..awak sangat comel tau..sampai bila nk pakai selendang atau serkup jaring mcm tu, skrg banyak fesyen yg boleh tutup aurat dan still maintain bergaya..seyes..

jom layan gambo tok ti kat kenduri kawen adek lelaki dia, antara adik beradik dia, mmg tok ti still the comel..
kredit picture to beautifullnara.com


tok ti dgn adek lelaki dia, 
sila jgn pikir bukan2 yer..

adik beradik tok ti..


alahai datok k
ngidam baby girl ker??
takpe..tungguuu tok ti tau

p/s : sapa kata tok ti ngan dato k tak sesuai..???semakin hari semakin segak jer aku tgok dato k ni..walaupon umo dah 50 tahun lebey..tak mcm sesetengah lelaki muda, umo 30 tahun, tapi dah rupa 40 daaa..

sila jgn mara yer, abang-abang sekalian...hehe


9 comments:

:: Zanna :: said...

erm..kecomelan terserlah...dato siti ^_^

klik 1 HB :)

Terkini : Blog ni dah tak suci

r|nA @ ja|j|na said...

terimalah seadanya, dah jodoh mereka berdua..

Mama Hanim II said...

hari tu jalan jammed dato siti dtg sp..huhu..
(Gambar) Suami Bw Lari Anak Bru Lahir, Ceraikan Isterinya

Lagenda said...

dato K tu org kaya, umo 50an pun, klu dah cucuk mcm2 mcm khir toyo tu, mau x nampak muda??

Org yg biasa2 ni, dek susah payah pikirkan cara nak dptkan sesuap nasik utk anak bini, tu psl kedut N tua sebelum waktunya!

Iela Fazielah said...

haha... rmabut leh dye pe.. pipi leh botok..hehe

AdiaLuze said...

Okey la tu husben lagi tua.. Xda la sbuk2 nak cari lain.. HEhehe

BIONIC WOMEN said...

Datuk siti ikut muka mak dia sebijik2, x banyak campur muka arwah bapak dia tu yg comel lain skit tuh..haha

Nana said...

aku suka tokti
pernah jumpe datok k
kt klcc
serius..dia nampak hensem gile kt luar ok..
mmg segak
tak mcm umur 50-an

maszmadi said...

still suka ngan suara siti masa memula jadik artis..... sweet

erm, lari topik ker? hehe x jauh kan.....