Sunday, March 06, 2011

Mengelabah bila blog not found tadik

Assalammualaikum

Mengelupur aku tadi..nyaris - nyaris tak meraung..mana tak nye, tetiba blog dan email tak boleh bukak, boleh plak goggle tulis blog aku tak jumpa.. mengelabah sampai aku jerit soh en.Ady naik atas, mintak tolong tengok kan apa yg terjadi.. Lepas en.Ady godek - godek, dia tukar password email aku..Alhamdulillah dapat gak masuk email dan blog..huaggggrrr... kejam sungguh goggle, kot iya pon nk soh aku tukar password jgn la sampai cakap blog not found, kedua-dua blog plak tu tak leh bukak.. ngehee..heee..meroyan mak tadi tau..lalaalaa..

ok lah, jap lagik nak update citer utk 2 hari ni, ader yg best dan ade yg tak best..nak buat camner..hidup sebagai blogger ni..bukan masyuk mana pon lepas bercuti 2 hari, mmg banyak la yg nak diupdate..


Ni pulak, gambo burger aku makan semalam..
kat mana?
Next entry hokay..hehe
bagik korang telan ayer liuk skit..


6 comments:

athirah said...

hehhehe..... kl jd centu sapa x cuak... tra pun gelabah kot.. :)

caliph shuriken said...

besar ar burger.. double ka triple ni? hukk...

latest en3: ~ blue diamond ~

Mama Zharfan said...

sebijik mcm me kena ari tu..
blogspot ni anytime dia boleh remove blog kita actually....sbb free hosting kan...

manueng said...

hadoi...tgh lapo ni bleh plak ade gambo burger~ T_T

Zaidah said...

ALHAMDULILLAH NASIB BAIK BLEH BUKAK....KLU KENA MACAM ZAI HILANG SEMUA...YANG TINGGAL HANYA FOLLOWER N N3 AJE.....

gurucyber said...

kena rajin wat back up... saya penah kena dulu.. blog dibangunkan sejak 2004 ... menangis tak berlagu la jawabnyer... hilang segala usaha selama 6 tahun berblog..