Wednesday, March 09, 2011

kat KL pon boleh sesat, sila jgn jadik org KL laa

Assalammualaikum

last saturday, plan mmg nak pi umah ilah Fazila, dia ni pon blogger gak, konon-konon nk pi sana tuk memeriahkan lagi sambutan hari jadi anak dia..dan umah baruu dia..konon2 nak skodeng la umah ila kan..heehee

nak di jadikan ce citer..En.Ady boleh plak sesat smpai ke dengkil..huarggg..haru beb, aku pon malas nk marah2 ..sebab hari tu ujan, kira driver dah baik hati  tolong bawak kete..aku pulak pi bantai tidur ngan hariz kat belakang

Jadikkk..ilah..oh..ilah..akak pos jer hadiah anak ko ni yer, tapi lambat skit la, tak pon kalau ila turun sentul , sila sms akak..kot akak pon ader kat sana..lagik senang ce citer kan..kan


Ni hadiah tuk syafiqah dan irfan


Syafiqah punya


Irfan punya


P/s : Akku tengah plan nak beli GPS tuk En.Bucuk aku, pasni 
bolehla tido ngan aman bila dia memandu nanti..hahahaaa..manyak cantek muko ko esah



12 comments:

mummy_ayu said...

dear, ayu pun sampai malam...lambat sgt..siap msg2 tanya Ila, tak pe ker...
tapi memang la..Ayu & hubby pun bukan semua area KL terror...ada gak yg tak tau..

eima said...

rumah org tu kat mana cam ne leh sesat sampai dengkil KL ke selangor nih

Em's Family said...

mira lagilaa duduk kl dari lahir tapi stilll sesat manjang, kalau tak sesat 100% tak sah.. tapi kalau mira sesat selalu maintain cool je kalau encik hubby.. menggelupur haha

rubi @ cawan2 said...

yeargh! pakai GPS, baru smart! haha

ardinihumaira said...

dni pon penat sesat gak kat tempat sniri hehe

Iela Fazielah said...

haha.... itu le tunggu le cik kak ni dtg.. tp xde pun... sbenarnyer dengkil tu dah dekat dah ngan rmh ila... patah balik cari signbod gi puchong & kajang... nape xcall.. alahai...tp xpe.. ila nak turun sentul hujung minggu ni ila bg tau ea... but... i need ur fon no.... sms ila @ 0126098480 tau...
susah je dah beli hadiah... segan pulak ila

Wan Hafisah Collection's said...

mana rumahnya??teringin nk tau sbb smpi dengkil terlajak tu. ehehe

Adyshariz said...

ayu, tulah kan, dah x de rezeki, mmg selalu sesat, padahal jalan bukan susah sgt

Adyshariz said...

eima..kita bagi salah info la kat hubby, hehe..tapi kita bagi alamat kat dia, pas tu terus tido kat belakng..hehe

Adyshariz said...

mira..kita terbalik pulak, en.hubby ok jer..aku yg mengelupur

Adyshariz said...

rubi..betol tu..tgh dok pikir nk rembat satu la ni

cikpuanhady said...

kalau org kl pon sesat, apatah lagi kitorang yg bukan duk kt kl ni..tiap kali pi, tiap kali tu la sesat..hohoho..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini