Thursday, March 10, 2011

Gambar Sazzy Falak mengandung kembar

Assalammualaikum

Mesti ramai dah tau kan yg sazzy falak kawen dah lama, tapi baru ni jer dia mengandung, ramai yg kata mereka buat IVF, tapi itukan rezeki masing-masing..asalkan anak diorang dan diorang nak bela, ok lah tu

tapi, seyes comel jer muka dia, mcm x mengandung jer..alahai, muka kalau dah comel, buat ape pon comel..ngeheee

sila layan gambo semua..kalau nk lebih lagik gambo sila KLIK SINI..
kredit tuk beautifullnara.com



P/s : best kan mengandung kembar, skali beranak keluar 2 atau 3,tapi bab nk menjaga tuu yg PARAH skit..
mcm manalah mamakembar3 jaga anak2 hero dia yer.. aku sorang pon dah feninn

10 comments:

mummy_ayu said...

wah..baru tau dia pregnant..kembar plak tu..Ayu dulu time lum kawin & ada anak..teringin nak anak kembar..bila dah dpt sorang..lega bukan kembar sbb takut tak terhandle..
tapi still suka bila dgr org dpt kembar..

cikpuanhady said...

tula..ada anak kembar memang comel..nak menjaga yang penin tu sikit..nak-nak time pantang dan kalau dapat kembar masa kelahiran 1st..tapi orang kata, belum dapat memang penin, tapi bila dapat rasanya dapat handle kot..huhu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jamiel said...

Rezki diorang..
Jaga kembar...
Hmm..
Susah tu..

Em's Family said...

i memang suke Sazzy sejak dia masuk sehati berdansa.. comel je dia ngan laki dia.. and they are so loving yang tak dibuat2.. yeah, sometimes dalam program kite boleh nampak kan couple yang buat2 romantik hehe..

ni bile dia ngandung tengok dalam gambar.. masyaAllah.. comel giler.. nampak serlah ayu dia.. dengan badan comel macam tu..

Nana said...

mmg cute kan
badan tak naik gila2 sangat
comei..
hehehe sama la kita
jaga sorang pon dah fenin
camne la klw dpt kembar

Mama Kembar 3 said...

mmg berseri seri sazzy time peknen ni, nampak kebahagiaan nak jd ibu.

Menjaga kembar ni time kecik mmg mencabar, dah makin besar makin senang. Walaupun letih, tapi berbaloi baloi 10 juta kali berbaloi hehehe... alaaa kalau dah dpt kembar, mesti boleh handle nye lah :-)

eima said...

cantek ngan cun ..comey je

bonda dadif aka akish said...

sgt minat same sazzy nih!!!

=)

Wan Hafisah Collection's said...

samala kita, anak sorg pun rasa nk fengsan!

Farra Dhelina said...

comel je muka dia..