Thursday, March 10, 2011

Mama dhia tak mau hadiah..saya bagik kat dia ya

Assalammualaikum

Tamatlah sudah, penantian email dari mama dhia, maybe dia sangat sibuk smpai x de masa nk email atau tak perasan yg aku dh mention nama dia sebagai pemenang..

hokey, walau apapun..sorry dear, kita kene carik pemenang yg lain, sebab kita dah tunggu awak lama tau, nk bagi tau yg pemenang seterusnya adalah..



Haha! kalau mamatomel tak bagik respon dlm masa 24 jam, aku akan bagik hadiah saguhati ni kat pengomen yg terbanyak kat belog ni hokey, malas dah nk merandom-random..atau soh si kecik ni cabut undi..kira adil lah kan..hehe

P/s : next contest dah tulis, tapi masih draf lagikk..next week la yee



9 comments:

eima said...

tahniah

umiliza989 said...

alamak...xmengena lah plak...xpe...cuba lg nnti

Fieza79 said...

sng mcm tu kan..if pemenang tk respons kita bg je pd yg laen...

r|nA @ ja|j|na said...

aiseh, terlepas lagik..

.:mama dhia:. said...

x perasan la..ya Allah... mintak maaf sangat..maybe x de rezeki kot... slalu x penah meng tu yg x alert tu..mintak maaf yer..

shedameor said...

tahniah2 :)

iZzuDdin said...

ada jugak kontes camni ek =)
nk join la..hehe

b a m b a m ' s said...

wahhhh..congrats!! :)

..m@m@ T0meLL.. said...

name ku ke 2?
bermimpi ke diri ku ini?
aggggggghhhhhhh..cam x caye je ni!
time acehhh sis..
jap lg sy send detail yek