Tuesday, March 08, 2011

Menang The Best Entry of Ma Belle Histoire

Assalammualaikum

Alhamdulillah, moga Allah s.w.t murahkan rezeki aisha lagi, result contest The Best Entry of Ma Belle Histoire dah keluar smalam, baru kejap aisha perasan yg cik puan hady ader buat entri umumkan pemenang..tahniah juga buat Mamazharfan...

juga terima kasih untuk para juri yg sudi memilih entri INI sebagai pemenang..

1st Prize Winner
ADYSHARIZ - http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/best-entry-of-ma-belle-histoire-contes.html

2nd Prize Winner
MAMA ZHARFAN - http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/best-entry-of-ma-belle-histoire-contest.html


P/s : hadiah GA telah di pos sebentar tadik, nanti aisha upload gamba tuk tatapan umum...


6 comments:

ummu muhammad said...

aishah tahniah! best2!;)

Mama Zharfan said...

congrats aisha!!

tiefazatie said...

wah!tahniah sis!sis lg mantap nie..hihi

Nana said...

tahniah...
aku tak join
sebab mmg tak kreatif hahhaha

Cute MuM said...

tahniah...
jelenya tengok orang menang best entri nie...
kene belajar lagi lah nampaknya..

cikpuanhady said...

tahniah dear..memang best entri tu..dah klik hb..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini